avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salariata detasata insarcinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salariata detasata insarcinata

Buna ziua
Am o salariata care este la noi detasata pana in luna septembrie. A nascut in luna martie si trebuie sa intre in suspendare ptr crestere copil. Eu ii fac suspendarea contractului pentru crestere copil pana in luna septembrie cand se termina detasarea !! Cineva mi-a spus ca suspendarea se face pana ce copilul implineste 2 ani - !!! dar ea nu mai este detasata la mine.
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea dilemei
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 8 Iunie 2017
Suspendarea c.i.m. nu o faceti dvs , ci angajatorul de unde a fost detasata. Teoretic, suspendarea se face pana ce copilul implineste 2 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil!!! corina.trandafir corina.trandafir ....Am o angajata care a nascut in septembrie anul trecut...nu a cerut concediu ptr cresterea copilului. Acum insa vrea sa intre in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Cine imi inchide contractul de munca? alexandrina_cocos alexandrina_cocos Buna seara. Ma numesc Alexandrina Cocos. Am si eu o problema careia nu ii dau deloc de cap. Sunt in concediu crestere copil pana pe 13 septebrie 2013. Am fost ... (vezi toată discuția)