avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde si la cine ma pot adresa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde si la cine ma pot adresa

Buna ziua! In spatele casei mele exista doua parcele nelocuite, unde au crescut tot felul de buruieni, pomi de strada, castani, etc. Nefiind curatate si ingrijite sunt tot felul de mijerii (pana si sobolani exista... avand doi caini carora le da cineva sa manance). Pana acum 2 ani m-am inteles cu o doamna care avea legatura cu acele locuri si imi dadea voie sa fac curatenie. In prezent, doamna respectiva nu mai este si cine are in proprietate locul din spatele casei mele nu imi mai permite sa intru, dar nici el nu face curat... afectandu-mi zidul casei mele (care este direct pe hotar). Intrebarea mea este unde si la cine sa ma adresez... sa il oblige sa faca curatenie in propria lui curte. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:43, 8 Iunie 2017
Puteti sesiza primaria, Directia de sanatate publica, Agentia de mediu si Directia sanitar - veterinara cu nr. de inregistrare/ data, invocand pericolul existent de imbolnavire a populatiei si de poluare a zonei.
Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Ghene de gunoi Elena Pro Elena Pro Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub ... (vezi toată discuția)
Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)