Buna seara,
Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru transmiterea in Revisal a unei detasari la o alta societate din tara.
Se mai face si suspendare Cim-ului?
Multumesc!
Suspendarea c.i.m. pe durata detasarii nu este obligatorie.
Art. 52 C.mun.
(1) Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa angajatorului in urmatoarele situatii:
.....
d) pe durata detasarii;
....
Pasi detasare in REVISAL:
- Operatia de detasare se poate face apasand butonul "Detasare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Detasare":
- Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi efectuata operatia de detasare si se apasa "continuare"
In ecran se completaza urmatoarele informatii:
- Denumire angajator destinatie: se completeaza denumirea angajatorului unde va fi detasat contractul
- CUI/CIF/CNP angajator destinatie: se completeaza CUI/CIF/CNP al angajatorulu unde va fi detasat contractul
- Tara angajator destinatie: se selecteaza tara angajatorului unde va fi detasat contractul din lista de valori predefinite
- Data inceput detasare: se selecteaza din controlul de data calendaristica data de inceput a detasarii
- Data sfarsit detasare: se selecteaza din controlul de data calendaristica data de sfarsit a detasarii
- se salveaza datele si apoi se genereaza fisierul care se depune/transmite la ITM.
Atentie: Fisierul trebuie sa fie generat si transmis la inspectoratul teritorial de munca anterior datei de începere a detaşării.
Multumesc mult pentru raspuns.
Ma gandeam ca trebuie facuta si suspendarea, avand in vedere ca in Revisal exista articol de suspendare pe detasare.
Am o detasare din decembrie, dar n-am facut si suspendare.