avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie la limita de varsta cu reducerea varstei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie la limita de varsta cu reducerea varstei standard

Daca am depus dosarul pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare pe 19.05.2017 si decizia va veni (sa presupunem) pe 30.06.2017 ,pentru perioada lucrata intre 19.05.2017 si 30.06.2017 si concediul de odihna care va fi platit dupa incheierea contractului de munca se poate face recalcularea pensiei?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:23, 9 Iunie 2017
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sexu sexu am depus dosarul de pensionare,dureaza cateva luni pina vine hotarirea,in acest timp pot fi dat afara de la serviciu ? pot sa-mi scot concediu medical in ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta danalungu danalungu Mama mea si-a depus dosarul pentru pensie pe 01.02.2009 la varsta de 55 ani si 6 luni. Mentionez ca are grupa 1 lucrat 5 anisi 21 de zile, si de grupa 2 -15 ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie in timpul in care esti angajat tiberiu1001 tiberiu1001 Fiind angajat deja si indeplinind conditiile de iesire la pensie pentru limita de varsta(cu reducerea varstei de pensionare pentru conditii de munca) pot sa ... (vezi toată discuția)