avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Lista cu venitul salarial de la ANAF pentru imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Lista cu venitul salarial de la ANAF pentru imprumut

Doresc sa scot un imprumut de la banca insa in lista de salarizare scoasa de la anaf de catre banca pt sotia mea se regasesc salarii de 300 lei net. Pe fluturasul de salariu nu are salar net sub 800 lei. In acea perioada sotia mea a fost in risc maternal.Banca a spus ca trebuie sa tina cont de ultimele 3 salarii de la firma inainte sa ramana in maternitate.Pe acele ultimele 3 salarii apar salarii de 300 lei iar pe fluturas de 800+. Banca a spus ca eu nu au ce face iar firma la fel. Ce pot sa fac ca pe fisa de la anaf sa fie trecute salariile de pe fluturas?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 01:49, 11 Iunie 2017
Verificati ce s-a transmis/declarat de firma la ANAF.
Daca bate ce apare in evidentele contabile cu ce s-a declarat, discutati cu ANAF...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar banca IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, In prezent sunt angajata de 6 ani la aceeasi firma,,si pe cartea de munca am trecut minim pe economie, dar in mana am un salar de 2000 lei plus ... (vezi toată discuția)
Neconcordante salariale g30rg3 g30rg3 Buna ziua, in urma cu doua saptamani am incercat sa obtin un imprumut de la banca dar cand mi s-au cerut documentele m-am lovit de o problema. In fisa fiscala ... (vezi toată discuția)
Salariu declarat inktek inktek Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate, cum pot obliga angajatorul sa imi declare salari net ? In mana iau 1500 ron si declarat este 1200.DIferenta ... (vezi toată discuția)