avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREBARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE

O DECLARATIE FACUT LA NOTAR ARE TERMEN DE EXPIRARE,.,?
Depinde pentru ce este facuta. Mandatul are o durata de maxim 3 ani. Alte declaratii isi pierd valoarea pentru ca s-a modificat situatia de fapt care a fost declarata.
NU. E valabil etern.
Totusi, exact cum spunea colega de mai sus, depinde ce este in realitate acea declaratie, e un mandat, un acord?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este valabila declaratia notariala? smn smn buna ziua, vreau sa merg la notar sa declar ca sunt deacord si ca nu voi cere fratelui sa isi mute instalatia de gaze de pe casa mea.Aceasta a fost realizata ... (vezi toată discuția)
Acord parinte pentru plecarea minorului in strainatate Andreea Istrate Andreea Istrate Pentru ca un minor sa poata parasi teritoriul Romaniei, insotit doar de unul dintre parinti, este necesar acordul, in forma autentica, a celuilalt parinte. In ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura calatorie minor cu domiciliul in strainatate cosmic cosmic Buna ziua, M-am lovit de multe ori de aceasta problema. Eu si sotia mea impreuna cu cei doi copii avem domiciliul permanent in UK. Toti patru avem cetatenie ... (vezi toată discuția)