avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Plangere penala din partea unui supermarket
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Plangere penala din partea unui supermarket

Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea .
Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 lei.
Eu mi-am recunoscut vina verbal. Agentul a zis ca trebuie sa recunosc in scris. Si dupa a zis ca nu e asa de grav ca sa ma duc sa platesc si ei o sa retraga plangerea .
Eu am fost in magazinul respectiv am platit mi-au facut factura si agentul a zis ca merge el la magazin ca sa retraga plangerea .
Am cateva nelamuriri :
Daca am semnat in scris declaratia ca sunt vinovat si am achitat care pot fi consecintele ? In caz ca nu se retrage plangerea.
Sau agentul poate sa ma "fenteze" e un fel de "cunostinta"
Daca magazinul o sa isi retraga plangerea eu raman in vreun fel de evidenta ?
Nu imi este clar de ce ma pus sa recunosc si apoi ma trimis la magazin sa achit?
Nu stiu exact cum functioneaza o "mediere" am mers pe "incredere" poate sa ma santajeze cu declaratia pe care am semnato?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:15, 9 Iunie 2017
Despre ce fel de produse este vorba? In factura scrie ca sunt distruse?
In factura produsele sunt descrise in asa fel incat sa se faca o legatura intre produsele din factura, cele din declaratie si plangerea magazinului?
Adica sa nu va pomeniti ca in factura sunt mai putine/multe produse sau altele decat cele din plangere si declaratie.

Faceti o copie a facturii si o duceti agentului de politie care se ocupa de caz, apoi asteptati asteptati sa fiti chemat de procuror.

Oricum a fost deschis un dosar penal in urma plangerii depuse de magazin iar acesta trebuie finalizat printr-o solutie propusa de un procuror.

Desfasurati demersuri la magazin pentru retragerea plangerii, va duceti la seful magazinul care a depus plangerea si il rugati frumos sa o retraga intrucat ati platit prejudiciul. Tineti-va de capul lui pana retrage plangerea si aveti confirmarea ca a facut-o.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O simpla greseala,un posibil cazier? 2010elena 2010elena Facand sampling pe un magazin, m'am gandit ca la sfarsitul promotiei, sa'mi scot ceva marfa de sampling.Am facut schimb si cu o colega, eu i'am dat un produs ... (vezi toată discuția)
Furt de la locul de munca c10c4n c10c4n Buna ziua , imi e foarte jena sa povestesc ceea ce-am facut . Am lucrat la un magazin de constructii timp de 7 luni . In aceasta perioada am sustras niste ... (vezi toată discuția)
Delapidare ivaniv ivaniv Buna ziua, am o mare problema.am fost acuzat de fosta firma la care am lucrat ca am anulat fraudulos 2bonuri fiscale de la casa de marcat in valoare de 190 ... (vezi toată discuția)