avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Mod calcul penalitati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Mod calcul penalitati

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu modul de calcul al penalitatilor la o lucrare executata cu intarziere. Cum se calculeaza si care este baza legala pentru stabilirea modului de calcul? Si stiti cumva daca se rotunjeste la penalitati suma la leu, fara zecimale? Tot asa as dori baza legala.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:35, 27 Septembrie 2017
Aveti penalitati prevazute in contract?
da
Penalitatile se calculeaza si platesc conform prevederilor contractuale. Baza legala este chiar contractul, contractul reprezinta intelegerea intre parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura penalitati acarmen03 acarmen03 Buna dimineata! Am incheiat un contract cu o firma! Firma a livrat cu intarziere produsele catre Primarie! Primaria calculeaza penalitati de intarziere la ... (vezi toată discuția)
Penaliati intarziere ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Firma la care lucrez a platit cu intarziere facturile pentru un furnizor. Fiind suma foarte mare plata facturilor s-a facut incepand din 16.08.2008 ... (vezi toată discuția)
Putem emite factura pentru plata penalitatilor? mihaela vizintin mihaela vizintin De curand am pierdut un proces in care ceream plata penalitatilor de intarziere conform contractului. Cererea a fost respinsa pentru ca nu am emis factura ... (vezi toată discuția)