avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala in uk.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala in uk.

Buna ziua..am si eu o intrebare sunt in proces cu fostul sot la mijloc fiind doi copii mi sa ceru sa efectuez o ancheta sociala in uk.mai exact birmingham tipton au trimis din romania email.aici in uk cere pentru a veni ancheta sociala dar astept de trei luni si nimik procesul se amana intruna neavand rezultatu anchetei.nici macar nu stiu la ce institutie sa trimis ancheta asfel mergeam sa vad de ce nu au venit timp de 3 luni.cei din romania imi spun sa astept ca sa trimis email la instituatia competenta pt efectuarea anchetei sociale..nici macar nu vor sami spuna o adresa .ceva sa ma pot interesa dc dureaza atata.. multumesc pt raspuns anticipat
Vorbiti cu avocatul ca sa ia legatura si sa ajute la demersuri.
În caz contrar puteți aștepta mult timp si inteleg ca v-ati grăbi.
Dacă avocatul nu se pricepe, sa încerce si el sa se informeze.

-dacă chiar nu vă puteți abține de la astfel de mesaje folosiți mesageria privată-
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta sociala an germania 25252912 25252912 Am divortat an urma cu doi ani jumate avand la misloc un copil an varsta de 10 ani care dupa divort avem custodie comuna cu domiciliu la mine(mama) cu ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala strainatate Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In cazul unui proces in tara, de incredintare minor care locuieste in strainatate cu unul din parinti, instanta se sesizeaza din oficiu pt efectuarea anchetei ... (vezi toată discuția)
Am nevoie sa mi se faca ancheta sociala in spania.cui ma adresez? ContSters128050 ContSters128050 Sunt in proces pt custodia unui minor in varsta de 5 ani care,in prezent este in grija tatalui,in Romania.Am inceput procesul in urma cu aproape un an,timp in ... (vezi toată discuția)