avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzator agresiv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzator agresiv

Cum se procerdeaza cu acei vanzatori care se comporta foarte urat cu clientii?
Sunt magazine care imi plac dar datorita vanzatoriilor le evit.
Un vanzator este angajat iar celalalt vanzator este patron.

Exista cineva care sa ii traga de maneca sau se accepta daca este afacerea ta sa te comporti ca un dobitoc cu clientii ?

Eu am evitat sa mai merg acolo cu toate ca era cel mai aproape de casa ... cu toate ca l-am respectat mereu ,dar mi-a ajuns comportamentul de dobitoc.
Cel mai recent răspuns: ContSters362639 , utilizator 15:45, 9 Iunie 2017
Puteti sesiza comportamentul vanzatorului patronului firmei si sa ii atrageti atentia ca evitati sa va faceti cumparaturile in magazin din cauza comportamentului individului.
Daca are interes sa isi pastreze clientii va lua masuri ,daca nu, este problema lui daca pierde sau castiga.
Celalalt vanzator de la alt magazin,este chiar proprietarul magazinului. Degeaba ii spun tot lui ca se comporta urat ca ma da pe usa afara. Si nu doar cu mine ,ci cu toata lumea,dar majoritatea pleaca capul sau accepta sa fie calcati in picioare pentru ca asa sunt multi Ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie de intrare in supermarket terrorblade terrorblade Buna ziua oameni buni va deranjez cu o problema care ma deranjeaza: Acum o luna am fost sa cumpar o cutie de icre de la Profi, pretul afisat era mai mic ca ... (vezi toată discuția)
Protectia angajatului denisika19 denisika19 unde pot face o reclamatie cu privire la protectia angajatului? (vezi toată discuția)
Dat afara din magazin giv giv Buna ziua. Am fost de curand intr-un magazin de articole de bicicleta cu copilul sa ii cumpar o casca de bicicleta, pantaloni si cateva tricouri care le ... (vezi toată discuția)