avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... INTREBARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

INTREBARE

O decizie de pensie este calculat dupa 21 de ani din nou,din cauza grad 2 de munca,,Intrebarea este si ulterior primeste restantele pentru grad sau numai acum incolo,.,,Amintesc ca tot 21 ani este inainte de 01/04/20 01 si actul acuma a fost trimis la Casa de pensi,Raspuns a venit ca se calculeaza din nou altceva nimic,Nici acest raspuns nu venea daca nu cerea actul in original,,copia era trimisa.

Alte discuții în legătură

Intrebare grupa ii de muncă karcsika1958 karcsika1958 Daca este o lege separate ca casa de pensii este obligat sau nu ca- sa fie dat bani pe Adeverinta grad 2 de munca perioada pana 1990 ,.,Stiut ca acest lege ... (vezi toată discuția)
Erori la calculul pensiei virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am descoperit ,ca doua din elementele pe baza carora mi s-a calculat pensia sunt gresite.Una din aceste greseli am descoperit-o in anul 2008.Mi ... (vezi toată discuția)
Ce valoare a punctului de pensie se foloseste pentru pensiile recalcuate (valorificare perioada lucrata ulterior) in luna mai 2013 teolt7 teolt7 Buna ziua, Sunt pensionar din dec.2002.(Militar) Din martie 2003 m-am angajat si lucrez si in prezent. In luna martie 2012 am solicitat valorificarea ... (vezi toată discuția)