avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reluare concurs suspendat functionar public de executie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reluare concurs suspendat functionar public de executie

Buna ziua!
Va rog frumos un raspuns la urmatoarea intrebare:
care este termenul in care trebuie sa se reia un concurs de angajare intr-o functie publica de consilier, daca concursul a fost suspendat ca urmare a depunerii unei contestatii pt un subiect dat la scris in afara bibliografiei? A avut loc atat proba scrisa cat si proba orala, s-au afisat rezultatele, dar ulterior, concursul s-a suspendat de catre ANFP, cu precizarea ca procedura de organizare a concursului va fi reluata in conditiile legii. Mai pot participa si alti concurenti in afara celor care au depus dosarele la primul concurs?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ankaanka , utilizator 19:36, 12 Iunie 2017
Va rog, am nevoie de raspuns, urgent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anfp 05111999 05111999 suspendarea unui concurs = reluarea procedurii de la inceput? mai precis : am fost declarat admis la primele doua etape a unui concurs respectiv selectie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Cat timp poate fi suspendat un concurs în cadrul unei primarii? ancuta1ancuta ancuta1ancuta Bună ziua, Am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de inspector de specialitate în cadrul unei primarii. În urma probei scrise am promovat ... (vezi toată discuția)