avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Speta noua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Speta noua

A un dosar nou si dat fiind ca am fost in perioada de intrerupere pentru cresterea copilului,mi-am iesit un pic din mana.Sunt consilier juridc la o societate cu capital de stat,in curs de privatizare.
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 14:41, 10 Ianuarie 2006
care e intrebarea?:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator s.r.l. si consilier juridic wildrainbow wildrainbow O persoana este administratorul unei societati cu raspundere limitata. Presupunand ca s-ar angaja ca si consilier juridc la o societate comerciala cu capital ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat copil cu handicap mediu irinacirjaleanu irinacirjaleanu Certificat de handicap pentru prelungire indemnizatie copil din somaj pana la 3 ani. sunt intr-o situatie destul de dificila si as dori suport de la cei care ... (vezi toată discuția)
Concediu de creștere a copilului x 2 sergiu_nichitean sergiu_nichitean Soția este în concediu de creștere a copilului de aprox. 1 an. Acum vrem sa ne dam fetita la creșă de stat și soția sa se întoarcă la ... (vezi toată discuția)