avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare casa

Buna ziua,

Am facut saptamana trecuta receptia la o casa pe care am construit-o si pe care doresc sa o vand.
Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg din acest moment pentru a avea toate documentele necesare vanzarii. ( am inteles ca trebuie sa deschid o carte funciara......cum ar trebui sa procedez?)

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare casa fara acte de proprietate Valias Valias Buna ziua, Mama si surorile ei se confrunta cu urmatoarea chestiune: ar dori sa vanda casa bunicilor mei (veche de peste 45 de ani), care este de multi ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa intabulez un imobil si nu stiu etapele pe care trebuie sa le parcurg alcaz alcaz Buna ziua, Detin un imobil construit pe care pentru a intra in deplina legalitate doresc sa il intabulez Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg, ... (vezi toată discuția)
Receptia lucrarilor si intabularea gc gc buna ziua pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are ... (vezi toată discuția)