avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... afinitate-rudenie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

afinitate-rudenie

Cunoaste cineva,va rog, daca la TMB, la Sectia a VI-a comerciala, intre judecatorii Parvu Narcis si Parvu Magdalena este o relatie de natura a se putea cere o recuzare cu succes ?!?

Am avut un litigiu solutionat de unul dintre ei si acum, pe alt dosar, legat de primul, ma intalnesc cu celalat judecator.

cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 09:28, 24 Septembrie 2009
intre cei doi judecatori exista numai o coincidenta a numelui de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare in baza noului cod de procedura penala-termen de solutionare a recuzarii CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Este vorba de recuzarea in baza noului cod de procedura penala si nu in civil asa cum din eroare am scris in titlu. As avea o intrebare ... (vezi toată discuția)
Avocatul partii adverse nu pierde nici o ocazie sa ceara instantei ... KLM4 KLM4 Avocatul partii adverse nu pierde nici o ocazie sa ceara instantei sa fiu amendata pentru a o influenta negativ asupra mea. Am urmat calea legala si am facut ... (vezi toată discuția)
Aflarea istoricului proceselor unei entitati comerciale creis creis Buna ziua, Exista vreo cale sa aflu câte/dacă o anumita entitate comerciala are/a avut procese pe rol sau solutionate (si pe ce speță)??? Adica la ... (vezi toată discuția)