avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare schimbare kilometri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare schimbare kilometri

Buna ,sunt softist si electrician de ceva timp auto ,si am inceput sa fac tot mai des schimbari de kilometri la masini ,anulare de filtre particule si etc...ideea este ca as fi interesat sa stiu cat e de legala chestia care o fac eu ,in general schimbarea kilometrilor la masini,poate cineva sa ma lamureasca ,va multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism mitika255 mitika255 Buna ziua in data de 06.06.2012 am vandut un autoturism marca ford focus fab.2006 ,diesel cu contract de vanzare cumparare.In data de 21.06.2012 noul ... (vezi toată discuția)
Servis auto imi da contract fals pe manopera. anonim456 anonim456 Buna ziua, sunt intre situatie foarte disperata si imi vine sa inebunesc cum am fost jefuit de un servis auto din bucuresti. Problema e putin cam ... (vezi toată discuția)
Masina noua = defecta Cristina Necula 1974 Cristina Necula 1974 Am achizitionat in urma cu 2 ani un autoturism Dacia Logan diesel. La numai 2 luni a inceput calvarul. I s a schimbat filtrul de particule, etc pana luna ... (vezi toată discuția)