avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina noua = defecta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina noua = defecta

Am achizitionat in urma cu 2 ani un autoturism Dacia Logan diesel. La numai 2 luni a inceput calvarul. I s a schimbat filtrul de particule, etc pana luna trecuta cand s au hotarat sa i schimbe motorul. Problema in schimb a ramas. Ce pot sa fac? Este jalnic ce se intampla. Nimeni nu stie ce are. Ii pot actiona in judecata? Mai e putin si trece garantia....
Cel mai recent răspuns: Cristina Necula 1974 , utilizator 16:22, 19 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert tehnic auto sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua, Îtrebarea care se pune este următoarea : Dacă blocarea unui motor diesel cu consecinţa ieşirii bielei prin blocul motor, defectarea ... (vezi toată discuția)
Dacia logan ii inundata de prima ploaie Gaby98 Gaby98 Am achizitionat in data de 12.07.2013 o masina Dacia Logan II, in valoare de 10140 euro, cu o garantie de 5 ani acordata de producator, plata cash. In data de ... (vezi toată discuția)
Decizie imputare say say Are cineva un model de decizie de imputare si in baza caror acte normative se intocmeste, in afara de procesul-verbal de constatare a prejudiciului? (vezi toată discuția)