avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumpar vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumpar vechime

am fratele stabilit in usa si lucreaza acolo legal din 2004.vreau sa intreb :poate cumpara cei 5 ani de vechime in romania si acesti ani vor fi luati in calcul la stabilirea vechimii in munca?
cu multumiri,cristi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 13 Iunie 2017
Da,fratele dvs. poate incheia un contract de asigurare cu Casa de Pensii, iar perioada respectiva i se va lua in calcul la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare vechime Ilieionicoiu Ilieionicoiu Salut prieteni , am o intrebare va rog : lucrez de 12 ani in Statele Unite ca cetatean american . In Romania am lucrat 10-11 ani inainte de a venii in America ... (vezi toată discuția)
Vechime pt calculul sporului de vechime Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti daca la calculul vechimii in munca necesar modificarii sporului de vechime in munca se iau in calcul urmatoarele perioade trecute in ... (vezi toată discuția)
Pot plati retroactiv pentru vechime in munca? mimioomi mimioomi Buna ma numesc Monika .. as avea si eu o intrebare..oare pot plati din urma la certea de munca..? as vrea sa stiu ..Multumesc mult.. (vezi toată discuția)