avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiază de ICC persoana care a beneficiat de ICC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiază de ICC persoana care a beneficiat de ICC în ultimii 2 ani?

Buna.
Am o întrebare: Poate beneficia de indemnizație de creștere a copilului o persoana care a beneficiat 2 ani de ICC de la facultate( master) și naște al doilea copil la un an de la terminarea ICC-ului pentru primul copil?
Se procedează la fel ca și cum ar fi fost în câmpul muncii un an în ultimii doi?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Pot sa iau somaj dupa terminarea masterului chiar daca in primul an de master am lucrat si apoi am fost data in somaj care mi se termina cu 3 luni inainte de absolvirea masterului? Cornelia C Cornelia C Sunt anul 2 la master, il termin anul asta. Dupa ce am terminat facultatea m-am inscris imediat la master(deci nu am mai beneficiat pana acum de somaj ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt studente la zi eliza_g eliza_g Buna ziua. Sunt studenta in anul III (zi). Am un copil de 5 luni si beneficiez de indemnizatie pt cresterea acestuia. De curand am aflat ca sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)