avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL-D

Buna ziua
Problema mea este urmatoarea:
Am infiintat in august 2016 un SRL-D, unic asociat/administrator/angajat. Depus si platit totul la Anaf trimestrial. Incepand cu 01.06.2017 firma nu mai are angajat, este in pierdere.
Intentionez sa o inchid si pentru asta am nevoie de cea mai putin costisitoare solutie.
Orice sfaturi avizate sunt binevenite.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iuliancico , utilizator 15:27, 22 Mai 2018
Radierea unui SRL se face cel mai simplu fara numire de lichidator, in doua etape: dizolvare si lichidare si a doua etapa: radierea. Nu cunosc situatia societatii dvs, daca aveti datorii, etc. In functie de situatia fiecarei firme, se depun anumite acte pentru cele doua etape.
Multumesc pt raspuns. Nu exista nici un fel de datorii. Contabilul a spus ca daca nu exista activitate sa depun situatia trimestrial la Anaf pe zero. Nu vad rostul, in plus de asta trebuie sa-l platesc si pe el.
Vreau sa scap total de firma, cat mai ieftin cu putinta
Buna ziua,

Daca ati infiintat SRL-D-ul in august 2016, trebuie sa mai luati in calcul faptul ca trebuie sa achitati taxele de care ati fost scutit la infiintare!

In rest, daca ati depus declaratiile trimestriale si nu exista amenzi, sau alte datorii, veti putea desfiinta voluntar firma fara lichidator.

Mai puteti gasi informatii aici: [ link extern ]

Numai bine,
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am mai facut nimic in acest sens, continui sa depun trimestrial situatia pe 0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere, desfiinþare srl, dupã suspendare liamic43 liamic43 După suspendare de 3 ani, fără activitate, fără datorii, cu declaraţii depuse la zi, 1 singur asociat, cum se face radierea sau desfiinţarea acestui ... (vezi toată discuția)
Dzolvare - lichidare nracolta nracolta Se pot porni demersurile de lichidare si dizolvare a unui SRL cu asociat unic daca nu s-a platit ultima transa de impozit avand in vedere ca procedura dureaza ... (vezi toată discuția)
Procedura inchidere societate DRAGANLARISA DRAGANLARISA buna ziua! va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la inchiderea unei societati de intermediere, agent de asigurare, cod caen 6720(cod ... (vezi toată discuția)