avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de prenatal si postnatal daca nu lucrez dar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de prenatal si postnatal daca nu lucrez dar am terminat somajul in mai si nasc in septembrie?

Daca nasc in termen de 9 luni de la data expirarii calitatii de asigurat...adica am terminat somajul cu 3 luni inainte sa nasc si nu am mai lucrat nicaieri pana la nastere pot primi concediu prenatal si postanatal?daca da de unde?si de ce acte am nevoie?va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Beneficiez de prenatal si postnatal? Amatioae Elena Amatioae Elena Daca nasc in termen de 9 luni de la data expirarii calitatii de asigurat...adica am terminat somajul cu 3 luni inainte sa nasc si nu am mai lucrat nicaieri ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu postnatal ancuta1983 ancuta1983 buna va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema ca ori nu sunt eu pusa bine la punct cu legea ori functionarii din petrosani si medicul meu de familie nu ... (vezi toată discuția)
Legislatia mamicilor-contract de munca pe perioada determinata laurasari_bv laurasari_bv Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu stiu ce sa fac...anul trecut pe 25 iunie ma-m angajat ca si crupier cu contract pe perioada determinata...prima data ... (vezi toată discuția)