Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea: am achitat, cu mare efort, toate restantele la intretinere ale mamei mele (eu si ea = co-proprietari), inclusiv pe cele de pe vremea fostului administrator si vechi de aprox. 5 ani. N-am comentat, desi mi s-au parut exagerate (locuinta a fost o perioada, nelocuita), insa nu-mi puteam permite sa angajez un expert contabil sa le verifice.
Am solicitat reducerea penalitatilor si, fiindca achitasem aproape intreaga suma aferenta intretinerii, asociatia a decis injumatatirea acestora. Platite si ele.
Am cerut adeverinta de la asociatie ca nu avem datorii si am primit-o. Apoi am vandut, ca ma saturasem.
Dupa ce am achitat si ultimele doua luni de intretinere, afisate dupa vanzare, am depus cerere pentru restituirea fondului de rulment, respectiv 700 ron.
Administratorul m-a plimbat aproape doua luni, pe motiv de lipsa de bani. Dupa care, mi-a spus ca presedintele a observat ca n-am achitat "penalitatile de pe vremea fostului administrator" (1200 ron) si ca trebuie sa le platesc si pe acelea! Iar singura favoare :O pe care mi-o poate face este sa le reduca la jumate, deci as mai avea de primit 100 de lei.
Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez, mie nu mi se pare in regula...
Multumesc.
Odata ce v-a dat adeverinta ca nu aveti datorii, nu mai pot solicita penalitati din urma.
Sunt obligati sa va restituie fondul de rulment.
Cred ca trebuie sa mergeti in instanta daca nu se rezolva amiabil...