avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dispozitie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dispozitie

Buna ziua! M-ar interesa sa mi spuneti daca in cazul primirii a doua dispozitii emise in aceeasi luna, care dintre ele este valabila? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 14 Iunie 2017
Buna ziua,

Daca nu sunt contradictorii, amandoua sunt valabile. Daca aceastea contin dispozitii contrare, ultima este cea valabila.
Buna ziua,
Depinde de la ce fel de dispozitii va referiti si care este continutul lor.
EugeniaEe a scris:

Buna ziua! M-ar interesa sa mi spuneti daca in cazul primirii a doua dispozitii emise in aceeasi luna, care dintre ele este valabila? Multumesc.


Ambele pot fi valabile ,daca ultima nu cuprinde referiri la anularea primei dispozitii.
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Prima dispozitie este de mutare definitivă de la serviciul circulatie la ordine publica, iar a doua de la serv circulatie mutare pe 6luni la servicii relatii cu cetatenii contribuabilii.
In speta, ultima decizie este valabila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare act administartiv roxa. roxa. Buna ziua ! As dori sa va expun o situatie : in 22.12.2008 o persoana face o petitie, in temeiul legii contenciosului admin, in fata unei autoritati publice , ... (vezi toată discuția)
Dispozitii emise de primar daia ileana daia ileana Buna seara. As vrea sa stiu daca o dispozitie emisa de un fost primar mai este valabila si in mandatul unui alt primar. Adica primarul in functie in mandatul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate continuare fonduri ue si obtinere indemnizatie crestere copil catrinel_bz catrinel_bz Buna ziua, sunt angajat al unei societati cu contr. per nedeterminata si in luna august am intrat in concediu prenatal (urmand in octombrie sa nasc). De ... (vezi toată discuția)