Buna ziua,
Am o problema grava la serviciu. Sunt trainer iar project managerul meu este obsedat de mine, de 2 ani de zile este indragostit de mine si tot imi face avansuri. Dupa mai multe refuzuri din partea mea, a incetat sa insiste cu avansurile dar au inceput hartuirile. Ma urmareste in pauze, ma suna pe telefonul de la munca si vine si sterge apelurile. Imi da emailuri si vine sa le stearga dupaia. Sotia lui lucreaza in aceiasi companie si a descoperit obsesia lui pentru mine, il obliga sa ma dea afara prin orice mijloace posibile. Ma simt stresata si nu imi pot desfasura activitatea. Imi place jobul pe care il am si as vrea sa ma dezvolt in acest sens dar nu pot lucra in mediul acesta in care mi se spune ca nu trebuie sa mai fac anumite workshop-uri pe care inainte le considerau toti esentiale. Acum din cauza reducerii de atributii, agentii pe care ii pregatesc nu sunt la fel de bine pregatiti si sunt repercusiuni pe care tot eu le suport. Mi s-a propus sa stau acasa ca o sa fiu platita in continuare pana gasesc alt job. Am incercat sa gasesc alt job, am aplicat la toate companiile care aveau pozitii de trainer deschis dar nu am fost multumita de salariu sau activitatea pe care o deafasuram. Exemple am o multime... Am nevoie de un sfat, nu mai suport situatia in care ma aflu. Am nevoie de un sfat, va rog din suflet sa ma ajutati simt ca inebunesc si nu pot sa declar hartuire la resurse umane fiindca acolo lucreaza chiar sotia lui.
Multumesc pentru articole.... am extras niste informatii vitale. Totusi am nelamurire, situatia mea este mai complicata si reprezentantii de la resurse umane sunt condusibde catre sotia hartuitorului si chiar sotia lui i-a impus sa ma concedieze cu orice pret... am o inregistrare audio in care hartuitorul imi povesteste cum sotia lui ii cere sa ma dea afara cu orice pret.
Ce garantie am ca project managerul(hartuitorul) o sa fie dat afara sau expulza( el fiind de alta nationalitate). O amenda nu o sa imi rezolve problema, ba chiar contrar fiindca inaintand demersurile legale nu fac nimic altceva decat sa instiintez toata compania de initiativa mea si toata lumea o sa stie ca eu sunt hartuita.