avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asoc. de Proprietari poate functiona fara Presedinte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asoc. de Proprietari poate functiona fara Presedinte , Cex. si cenzor?

Buna ziua,
La imobilul unde detin o proprietate, dar nu locuiesc, vineri la ora 19:00 e convocata A.G. In cazul in care nu se intruneste cvorumul, ,, reconvocata" este o ora mai tarziu. Astfel incat sa se poata lua decizii de catre proprietarii prezenti. Nimeni nu si-a depus candidatura pentru functiile din titlul postarii. Dupa un an de mandat. actuala conducere nu doreste sub nicio forma sa continue si spune ca Asociatia nu poate functiona pe mai departe, in aceste conditii.
As vrea sa va intreb: Se pot externaliza functiile? Daca da, care, si in ce conditii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cornelusha , utilizator 14:07, 18 Iunie 2017
multimesc pentru raspunsul complex, mai mult decat edificator
Ați spus că Vineri ați avut Adunare Generală, comasată cu Re-convocata, după ... o oră ! Nu ne-ați dat detalii despre modul de desfășurare și finalizare a acelei ședințe, mai ales că e util pentru toți cei care intră pe avocatnet, să știe detalii despre orice caz care e cel puțin dubios.
Dacă nici acum nu vrea nimeni să fie șef la Asociația dvs., puteți cere desființarea Asociației, pentru că se încalcă Statutul și scopul acestei entități juridice !
Sincera sa fiu, nici nu stiu daca aceasta A.G. a avut loc. Cert e ca dupa 2 ore, inca se mai astepta intrunirea numarului de proprietari( nu stiu daca pentru prezenta, sau ,, la o cafea" Asta am aflat-o de pe Facebook. Astept sa vad zilele urmatoare, poate chiar maine, daca cineva a redactat vreun proces verbal din care sa reiasa ceva...
La inceputul postarii, am specificat ca am un apartament cumparat in acel imobil. Votul meu l-am incedintat cuiva care sa ma reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala a asociaților de proprietari nelegalã? rlau_ro rlau_ro S-a tinut o adunare generală a proprietarilor prin care s-a decis repararea capitală a liftului, si votarea s-a facut nominal prin majoritate. Numai ca din ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, In ce conditii si care este procedura convocarii unei adunari generale extraordinare? Noua lege nu face niciun fel de menţiune cu privire la ... (vezi toată discuția)
Convocare / reconvocare adunare generala extraordinara a proprietarilor emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Poate avea loc Adunarea Generala Extraordinara reconvocata la numai o ora dupa prima convocare, daca proprietarii au fost instiitati simultan cu ... (vezi toată discuția)