avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare Proces Verbal pentru completare incorecta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare Proces Verbal pentru completare incorecta

Buna ziua,
Tocmai am fost sanctionat cu o amenda si retinerea permisului de conducere pe 30 de zile pentru depasirea coloanei la semafor. As dori sa depun contestatie dat fiind faptul ca pe procesul verbal este mentionata amenda si punctele de penalizare, dar la rubrica unde ar trebui sa fie bifata retinerea permisului de conducere nu este bifat nimic. Deasemenea in instintarea de plata din josul paginii numele meu este scris gresit. Am sanse ca pe baza acestor lucruri procesul verbal sa fie declarat nul ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2017
Trifan-omar, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:57, 14 Iunie 2017
Contestatia o depuneti pentru nebifarea in pv a casutei ptr retinerea permisului.
Care ar fi pasii pe care trebuie sa ii urmez? Mentionez ca am domiciliul din buletin in alt judet si am fost prins in Bucuresti, dar locuiesc in Bucuresti.
Plangerea se depune la judecatoria pe a carei raza de competenta a fost savarsita fapta.
Este indicata in procesul verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal suspendare drept de conducere CosminIon23456 CosminIon23456 Buna seara!Vreau sa va intreb ce sansa am sa imi castig permisul de conducere fara a sta cele 30 de zile.Am depasit pe linie continua,am fost oprit de politie ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, pv incomplet citizen333 citizen333 Buna ziua! Recent mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate. Problema este ca domnul agent nu a prea avut chef de discutii cu ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal incomplet taticu100 taticu100 Buna ziua! Intr-un PV de contraventie (circulatie) agentul scrie: 1) - faptele sunt prevazute de art.101/3/a din OUG195/2002 ( art.care prevede ... (vezi toată discuția)