avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont poprit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont poprit

Buna ziua. Se poate inchide un cont poprit, mai exact este vb de o descoperire de cont pe care vreau sa o achit si sa inchid contul. Se poate sau vor merge banii spre poprire?
Cel mai recent răspuns: bianca12 , utilizator 20:28, 16 Iunie 2017
Se poate dar trebuie sa mergeti la banca respectiva sa spuneti exact ce doriti si numai dupa ce primiti confirmarea bancii sa depunetii banii pt descoperit
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Executare silita chiscaripetru chiscaripetru Revin cu o noua intrebare cu privire la contul poprit. Am prezentat in mesajele trecute faptul ca mi sa pus poprire pe contul de salariu.Deoarece nu mai sunt ... (vezi toată discuția)