Buna ziua!
Desi codul muncii stipuleaza, concediul de odihna nu va face obiectul nici unei cesiuni, renuntari sau limitari si ca angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat in termen de 18 luni de la incheierea anului in care s-a nascut dreptul, angajatorul meu sustine sus si tare ca zilele de co neefectuate din anul 2015, sunt pierdute. Mentionez ca angajatorul meu nu are nici macar o planificare a efectuarii co de catre angajati si ca se confrunta cu un deficit de personal de aproximativ 25%, ceea ce determina planificarea in serviciu cu o frecventa de cele mai multe ori 12 ore de zi, 12 ore liber, 12 ore de zi, 24 ore liber,12 ore de noapte, 24 ore libere si de la capat. Intrebarea este daca angajatorul meu are dreptate in conditiile principiilor enuntate de codul muncii(fara cesiuni, fara renuntari dar mai ales fara limitari).
Multumesc frumos!
Concediu
Ciprian Sandu
Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)