avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot face pasaportul fetele?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot face pasaportul fetele?

Buna ziua!. In urma divortului custodia copiilor este comuna, cu domiciliul la mama. In urma cu aproape un an am parasite tara , iar fostul sot a refuzat sa imi des acordul pt a le face passeport fetelor, respectiv pt a le score din tara pe perioada vacantelor . Cum pot face sa pot totusi sa imi vad fetele? Pasaport, respectiv cum le pot scoate din tara fara procura? Mentionnez ca am un bébé mic dintr-o asta relatie si nu e tocmai usor sa calatoresc cu el in Romania
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 17:19, 14 Iunie 2017
Daca domiciliul este la dumneavoastra, unde locuiesc fetele acum? Ca inteleg ca nu sunt nici la tata nici la mama. Vedeti sa nu ceara domiciliul copilelor la el, ar castiga.
Pentru pasaport si accord iesire din tara supliniti consimtamantul in instanta.
Intai informati aficial tatal despre dorinta dumneavoastra, date la care vor calatori minorele, adresa,etc, apoi daca va refuza sau in termen de o saptamana nu va raspunde, demarati procedurile in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am rugămintea daca mă puteți lămuri cu un aspect ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua! Am rugămintea daca mă puteți lămuri cu un aspect referitor la obținerea unui pașaport pt minori. Sunt în proces de divorț copilul este ... (vezi toată discuția)
Călătorie în străinătate cu minori adina0423 adina0423 Bună tuturor. Am o întrebare? Cum și cui sa ma adresez pentru a călători în străinătate cu copiii minori, fiind divorțată și având custodie ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa depun o ordonanta presedintiala aimetti aimetti Buna ziua, Prietena mea actuala este casatorita in continuare cu sotul ei dpdv legal, dar el a plecat din casa si a lasat-o balta cu copilul si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)