avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despagubire - intarziere predare apartament nou ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despagubire - intarziere predare apartament nou construit

Buna ziua
La inceputul anului am incheiat un antecontract pt achizitionarea unui ap. Acesta trebuia sa imi fie predat la 31.05.2017 finalizat, in caz contrat va achita 1000 euro cu titlu de despagubiri. In 31.05.2017 am facut contractul de vanzare cumparare (chiar daca nu a fost gata) si o declaratie-angajament prin care dezvoltatorul se obliga sa finalizeze ap. pana la 10.05.2017. Acesta nu a finalizat apartamentul. Ii mai pot cere daune de 1000 euro conform ante-contractului? Daca da, cum? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:10, 14 Iunie 2017
Buna seara,
Da, prin instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent -litigiu apartament AMF2010 AMF2010 buna ziua Am facut un antecontract pt. un apartament de 50.000 euro. Mai apoi, cand a fost aproximativ gata ap. am incheiat contr. final pt acelasi ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in 2022 am cumparat un apartament (84 k) pe care l-am ... Androis Androis Buna seara, In 2022 am cumparat un apartament(84k) pe care l’am achitat integral in baza unui antecontract de vc, la care am achitat tva 5% conf normelor ... (vezi toată discuția)
Ce clauze să aibă un antecontract de v-c pentru un apt. în imobil nou? fuzzydoe fuzzydoe Doresc să achiziționez un apartament într-un imobil nou prin programul \\"Prima Casă\\" și ca să evit potențiale probleme, vreau să știu la ce ar ... (vezi toată discuția)