avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la ridicarea permisului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la ridicarea permisului

Sotul meu lucreaza la o firma gen taxi,in momentul incidentului era cu un client in masina.Sotul meu a trecut pe culoarea galben a semaforului,apoi a fost oprit de un politist si i-a spus ca a trecut pe culoarea rosie.I-a intocmit un proces verbal,i-a dat amenda si i-a ridicat permisul de conducere.In zona in care s-a petrecut incidentul nu sunt amplasate camere de supraveghere.
In aceasta situatie ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:35, 14 Iunie 2017
Sotul a solicitat ajutorul clientului de a se prezenta la judecatori cand va contesta procesul verbal, i-a luat datele de contact pentru a-l pune martor?
Fara clientul martor sunt putine sanse de succes. Dar poate contesta pv si reintra in posesia permisului cel putin pan la o hotarare definitiva a instantei.
Amenda mai trebuie platita daca face contestatie?
Da. Este de preferat sa plateasca jumatate din minim in 2 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului khristian23 khristian23 ieri noaptea mi-a fost retinut permisul pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului- acesta fiind motivul , nu si faptul... practic eu am trecut la ... (vezi toată discuția)
Contestare pv ridicare permis la trecere semafor galben virgil860 virgil860 Problema consta in urmatoarele: am intrat in intersectie la culoarea galbena a semaforului, am avut ghinion ca opus se afla o masina a politiei care astepta sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pe rosu vsergiu vsergiu Buna ziua Tocmai mi-a fost suspendat carnetul pt. 30 de zile datorita trecerii pe culoarea rosie, desi eu trecusem pe galben. Intrebarile pe care le am ... (vezi toată discuția)