avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inspector debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inspector debutant

Buna ziua
As dori sa particip la un concurs la o primarie in mediul rural pentru postul inspector debutant achizitii publice.Salariul este minim pe economie.Puteti sa imi spuneti va rog daca legea ii obliga ca dupa un anumit timp sa imi mareasca salariul???sau primaria este cea care decide ce salariu voi avea.
Ultima modificare: Joi, 15 Iunie 2017
achrisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:57, 15 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se va aplica noua lege a salarizarii... o va decide Consiliul local la propunerea primarului. In mod normal, functionarul public debutant promoveaza dupa un stagiu de 1 an in gradul profesional imediat superior, cel de asistent, beneficiind si de majorarea corespunzatoare a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie publica ludovica ludovica In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor juristi!! PAULANEDE PAULANEDE Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma ... (vezi toată discuția)