avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neplatit

Buna ziua! Am fost angajata in iunie 2015, iar acum o luna am demisionat. In tot acest timp mi am luat doar 19 zile din concediul de odihna. Cand am intrebat la demisie de zilele de concediu mi s a spus ca mi s au lichidat. E normal? Nu trebuiau platite zilele ramase?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 15 Iunie 2017
La incetarea c.i.m., potrivit art.146 alin.3 C.mun., angajatorul trebuia sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate.

in caz contrar , puteti sesiza ITM-ul, puteti sa-l actionati in judecata sau puteti apela la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna la concediere Ionela_tudose Ionela_tudose Buna seara! Din data de 12.02.2014 sunt in perioada de preaviz. Din anul 2012 pana in prezent am avut doar 10 zile de CO. In anul 2012 nu mi s-a dat CO si in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la plata zilelor de concediu odihna existente in contract in cazul demisie DELPH DELPH Buna Ziua, Doresc sa stiu in cazul in care mi-am incetat contractul de munca in 17 august 2015 dupa incheierea concediului de maternitate in care am ramas din ... (vezi toată discuția)
Demisie catalina_rosu catalina_rosu Buna ziua, Se poate demisiona chiar daca timp de 1 an si 3 luni nu s-a primit nicio zi de concediu de odihna? Angajatorul trebuie sa ii plateasca aceste ... (vezi toată discuția)