avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune mostenitor cu domiciliul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune mostenitor cu domiciliul necunoscut

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in urma cu 3 luni. Mai avea un fiu din prima casatorie, al carui domiciliu nu il cunosc. Nu au mai avut nici un contact de peste 30 de ani.
Care ar fi procedura de dezbatere a succesiunii in acest caz? Se poate prin notar sau doar prin instanta de judecata?
Cel mai recent răspuns: gmatei , utilizator 08:33, 16 Iunie 2017
Buna ziua,
Va puteti adresa la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti. Trimiteti TOATE DATELE stiute de dumneavoastra, aratati motivul solicitarii si ei va pot ajuta.
Multumesc pt raspuns. Fratele meu vitreg a plecat in Germania impreuna cu mama sa cat era inca un copil. Nu cred ca are nici macar buletin de Romania, deci ma indoiesc ca m-ar putea ajuta Evidenta Persoanei.
Daca totusi nu il gasesc ce optiuni sunt pt dezbaterea succesiunii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlaturare mostenitor de la succesiune Yola12 Yola12 Buna ziua. As dori sa va prezint o situatie, poate ma puteti ajuta cu un raspuns. Parintii nostri au decedat amandoi,tatal de doar 3 luni. In urma lor am ramas ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ma comfrunt cu o problema și nu am idee cum o pot ... Ovidiulaurentiu21w Ovidiulaurentiu21w Bună ziua ma comfrunt cu o problema și nu am idee cum o pot rezolva, vreau sa fac succesiunea pe casa mamei mele mama e în viata are 90 de ai iar tatăl e ... (vezi toată discuția)
Succesiune si anexa 24 Grig91 Grig91 Buna ziua, daca ma puteti ajuta, as dori sa stiu care sunt pasii si cat ar dura succesiunea si anexa 24 a doua terenuri Mentionez ca ambii parinti au decedat, ... (vezi toată discuția)