avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ma comfrunt cu o problema și nu am idee ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ma comfrunt cu o problema și nu am idee cum o pot ...

Bună ziua ma comfrunt cu o problema și nu am idee cum o pot rezolva, vreau sa fac succesiunea pe casa mamei mele mama e în viata are 90 de ai iar tatăl e decedat, problema e ca suntem 4 frați din care unul e decedat și unul dintre frați a plecat de acasă în urma cu 38 de ani și nu știm nimic de el nici dacă e în viata nu știm și nici unde este, va rag sa ma ajutați ce este de făcut în cazul asta
N-ați lămurit după cine vreți să dezbateți succesiunea. Spuneți că tata e decedat, dar vreți să faceți xuccesiunea pe casa mamei care este în viață`!!

Reveniți cu detalii suplimentare și lămuriți. După tata vreți să dezbateți succesiunea`?
Și casa plus restul bunurilor sunt bunuri proprii ale tatei, sau bunuri comune dobândite pe timpul căsătoriei
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
Dapix, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Succesiune după tata vrem sa facem dar problema e ca am un frate care a plecat de 38 de ani de acasă și nu știm nimic de el

Dapix a scris:

N-ați lămurit după cine vreți să dezbateți succesiunea. Spuneți că tata e decedat, dar vreți să faceți xuccesiunea pe casa mamei care este în viață`!!

Reveniți cu detalii suplimentare și lămuriți. După tata vreți să dezbateți succesiunea`?
Și casa plus restul bunurilor sunt bunuri proprii ale tatei, sau bunuri comune dobândite pe timpul căsătoriei

Buna ziua,
Pentru fratele decedat vor veni prin reprezentare descendentii lui (copiii lui)
Pentru fratele plecat adresati-va Directiei Generală pentru Evidenta Persoanelor str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti cu o solicitare explicand motivul.
Va trebui sa dati TOATE datele fratelui disparut: nume, data (macar aproximativa) a nasterii, locul nasterii, numele parintilor, ultimul domiciliu cunoscut, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire CRISTINA59 CRISTINA59 As vrea sa expun urmatoarea situatie pentru a primi raspunsul care sa ma ajute sa o rezolv : Suntem trei frati,doua fete si un baiat. Fratele este o persoana ... (vezi toată discuția)
Casa - act vinzare cumparare sssilvia sssilvia Din 1995 , o casa cu act vinzare cumparare , cu mama jumatate si cu sora mamei jumatate , in prezent casa se vinde noi nu stim daca in acel act e trecut tata ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme rondela rondela Buna ziua. As avea si eu o problema legata indirect de o succesiune. Tatal nostru a decedat recent si am dori sa incepem demersurile pentru succesiune , ... (vezi toată discuția)