avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scaderea salariului in primele 6 luni de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scaderea salariului in primele 6 luni de la reintoarcerea din concediul de ingrijire a copilului

Buna ziua,

Avem urmatoarea situatie: din cauza dificultatilor financiare ale companiei, suntem in imposibilitatea de a sustine salariul unei colege care s-a reintors de cateva zile din concediul de ingrijire a copilului de pana la 2 ani. Intrebarea este daca se poate face o modificare salariala (in sensul scaderii acestuia) in primele 6 luni de la reintegrarea in munca.
Astept raspunsul dvs. cat mai urgent.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lauraleu , utilizator 16:24, 15 Iunie 2017
Da, se poate modifica c.i.m. cu acordul partilor dupa revenirea din CCC.

Nu exista nicio interdictie legala in acest sens.
Multumesc tare mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea din ccc anairdam anairdam Buna ziua. Am revenit pe data de 23.06.2012 din concediu crestere copil (am stat in concediu pana la 7 ani pentru ca avem prodleme) la revenire am fost ... (vezi toată discuția)
Firma nu lucreaza dar eu trebuie sa fiu la munca popoviciu13 popoviciu13 buna, maine trebuie sa ma intorc la munca din concediu de ingrijire copil. Deoarece nu au sufficient de lucru coducerea prefera sa lucreze 4 zile pe ... (vezi toată discuția)
Dupa intoarcerea din ccc cu drept de stimulent de insertie, poate angajatorul sa imi schimbe postul doar pt faptul ca am cerut transferul intr-o alta filiala a aceleiasi firme? Ioana Florina Adriana Ioana Florina Adriana Buna ziua. Am revenit la locul de munca indeplinind cond de obtinere a stimulentului de insertie si mi s-a spus ca nu mi se mai poate reda functia avuta in ... (vezi toată discuția)