Buna ziua. Am revenit pe data de 23.06.2012 din concediu crestere copil (am stat in concediu pana la 7 ani pentru ca avem prodleme) la revenire am fost incadrata pe aceel post din care am plecat ,dar numai pe hartie si in fisa postului , deoarece nu mai pot ocupa aceel post pentru ca conducerea firmei a transferat alti colegi , pentru ca lor li se desfintase posturile .ce pot sa fac?. daca imi voi sustine drepturile voi fi concediata sau imi vor cauta nod in papura si ma vor da afara.
Ati stat in concediu pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani .. in acest sens, la revenirea din acest concediu nu exista nicio masura de protectie pentru salariat asa cum exista la revenirea din CCC....
Daca am interpreta prin analogie (analogia legis) prevederile legale in vigoare, putem apreia ca la terminarea acestui concediu va trebui sa reveniti la locul de munca detinut anterior suspendarii c.i.m. sau la un loc de munca echivalent.
Modificarea c.i.m. putand avea loc cu acordul partilor si numai la revenirea din concediu.
Am revenire din concediu (pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani) sunt angajata din data de25.06,2012. dar nu lucrez ceea ce imi scrie in fisa postului eu am fost angajata pe postul pe de impegat acest post l-am detinut si inainte de plecare in concediu, dar nu lucrez ca impegat ci sunt pe postul de controlor ,deoarece sunt colegi mai vechi si cu relati care imi ocupa postul (la acesti colegi li s-a desfintat postul si au fost trecuti pe aceel post) . ce pot face ?daca imi voi sustine drepturile voi fi concediata sau imi vor cauta nod in papura si ma vor da afara.
Sunt doua posibilitati, in speta : fie va reintrati in drepturile dvs, fie vi se va cauta nod in paura astfel incat sa se poata inceta raportul de munca al dvs .. nu cred ca ne utem substitui gandirii angajatorului in cazul dvs.
Revenire din cic
ionelay
Buna ziua,
Pana sa intru in concediu de crestere si ingrijire copil, toti angajatii societatii care ocupau postul de Inspector Administrare Asigurari au fost ... (vezi toată discuția)