avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relocare intr-un alt punct de lucru in timpul CFP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relocare intr-un alt punct de lucru in timpul CFP

Buna seara,
Este posibil ca angajatorul sa relocheze un agajat in timpul concediului fara plata de care acesta beneficiaza. Am fost in concediu de crestere copil pana la un an. In prezent sunt in concediu fara plata pana la doi ani ai copilului si angajatorul ma ameninta cu relocarea, desi pozitia in cadrul punctului de lucru in care lucram nu se va desfinta. De asemenea, va rog sa imi spuneti daca, in situatia in care as fi in concediu de ingrijire a copilului bolnav,angajatorul ma poate reloca.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 10 Mai 2016
In timpul CCC , nu se pot efectua modificari la c.i.m.

Dupa revenirea din CCC exista aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea din ccc anairdam anairdam Buna ziua. Am revenit pe data de 23.06.2012 din concediu crestere copil (am stat in concediu pana la 7 ani pentru ca avem prodleme) la revenire am fost ... (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatorului dupa revenirea salariatei din concediu de crestere copil adi0802 adi0802 Buna ziua. Sunt proaspat revenita la serviciu dupa concediu de cresterea a copilului in varsta de pina la 2 ani cu handicap. Postul pe care il ocupam era de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua se schimb propietarul magazinului eu sunt in concediu ... aida275 aida275 Buna ziua se schimb propietarul magazinului eu sunt in concediu medical pt operatie pe coloana ,deoarece acum este un supermarket bine cunoscut noul patron ... (vezi toată discuția)