avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa

Buna seara,
In data de 30.05.2017 am cumparat o casa care este libera de sarcini. Fostul proprietar la parterul casei are un chirias, in momentul vanzarii casei proprietarul a spus ca va avea executare pe numele chiriasului deoarece nu a platit chiria.
In acest moment executarea inca nu a avut loc si chiriasul este in acest imobil pe care l-am cumparat.
Va rugam foarte mult sa ne spuneti care sunt caile legale pe care trebuie sa le urmam, deoarece chiriasul nu este in om de buna credinta si noi nu avem incheiat cu chiriasul niciun act.
Va multumim pentru intelegere!
Cel mai recent răspuns: Mirelascu , utilizator 18:44, 16 Iunie 2017
faceti actiune in evacuare
Multumim frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri cu legea 10/2001 fgs fgs am si eu o nelamurire si poate ma ajuta cineva s-o lamuresc, caci in ruptul capului n-am reusit pana acum sa-mi dau seama despre ce poate fi vorba. x are o ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar cum scap de chiriasii fostilor proprietari? sebala sebala am achizitionat o casa si nu pot beneficia de dreptul meu de proprietar deoarece chiriasii fostilor proprietari nu vor sa paraseasca casa desi au fost ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa Mirelascu Mirelascu Buna Ziua , v-am adresat o intrebare legata de cumpararea unei case cu un spatiu comercial la parter , care a fost inchiriat de fostul proprietar . In ... (vezi toată discuția)