avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere roman pt copil nascut in Marea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere roman pt copil nascut in Marea Britanie

Bune seara! Eu si sotul vrem sa venim in Romania pe perioada concediului, dar fetita noastra de 3 luni are doar certificat de nastere englezesc. Ne facem Titlu de calatorie pt a ajunge in Romania, dar pentru a ne intoarce in Marea Britanie trebuie sa facem certificat roman si pasaport copilului. Va rog sa imi spuneti in cate zile se elibeteaza certificatul de nastere si pasaportul in Romania? Multumim!
Cel mai recent răspuns: Oriela , utilizator 17:20, 22 Iunie 2017
30 de zile pentru transcriere+pasaportul la urgenta(doar pentru 1 an) il primiti in aceeasi zi.

OanaRînzescu a scris:

Bune seara! Eu si sotul vrem sa venim in Romania pe perioada concediului, dar fetita noastra de 3 luni are doar certificat de nastere englezesc. Ne facem Titlu de calatorie pt a ajunge in Romania, dar pentru a ne intoarce in Marea Britanie trebuie sa facem certificat roman si pasaport copilului. Va rog sa imi spuneti in cate zile se elibeteaza certificatul de nastere si pasaportul in Romania? Multumim!

Certificatul trebuie appostilat print site-ul asta: [ link extern ]

La consulat pe website zice ca se face transcrierea intr-o zi, dar trebuie programare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia bebelusilor nascuti in germania din parinti romani Ecobici Ecobici Suntem de 3 Ani si 8 luni in Germania iar de 2 Ani si. 2 luni avem drept de muncä pe durata nedeterminata. Pe 1 Apr a venit pe lume fetita noastra iar peste 2 ... (vezi toată discuția)
Pasaport Alice 02 Alice 02 Buna ziua! Am o fetita de 2 luni sa nascut in uk si vreau sa ii fac pasaport romanesc,certificatul este britanic pe care l am tradus , dar intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)