avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat urbanism extindere casa cu chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat urbanism extindere casa cu chiriasi

buna ziua ,
am urmatoarea situatie
proprietar a obtinut certificat de urbanism pentru extindere imobil , insa imobilul are chiriasi si proprietarul este in litigiu cu acesti chiriasi , litigiul avand ca obiect tocmai contractul de inchiriere.
pana la finalizarea litigiului, proprietarul poate aduce imbunatatiri asupra imobilului ? extindere....conform certificatului de urbanism obtinut ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:42, 16 Iunie 2017
Depinde de o serie de date concrete si imprejurari. Nu se poate raspunde cu da sau nu. In principiu, daca proprietarul nu aduce atingere drepturilor locatarilor, se poate face extinderea, altfel nu. Si in plus, dat fiind ca este o cauza pe rol, acest aspect introduce si alte variabile si pe cale de consecinta complica variantele de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea modernizarilor efectutate de chiriasi budes_aura budes_aura buna seara! am o speta : o banca are contract de inchiriere cu o societatae pe o peioada de10 ani, incepand cu anul 2002. In anul 2002 banca efectueaza ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu locativ in spatiu unde se desfasoara activitate de gimnastica recuperatorie Cons123 Cons123 Buna ziua, Detin um imobil (casa parter) in Braila. Din 2011 am un contract de inchiriere imobil cu o firma care desfasoara activitate de gimnastica ... (vezi toată discuția)
Chirii si plati utilitati Carolina_w Carolina_w Se prezinta urmatorul caz. O persoana ia un apartament in chirie pentru scurt timp (1 luna). Din prima zi, la propunerea proprietarului, cei 2 cad de acord sa ... (vezi toată discuția)