avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legalizare hotărâre juridică ( civilă/divorț)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legalizare hotărâre juridică ( civilă/divorț)

Buna ziua, ca urma a divorțului( am o hotărâre difinitivă ), vreau sa îmi schimb numele și adresa de domiciliu, respectiv trebuie sa-mi refac buletinul. Comunicarea hotărârii, primite acasă, prin posta nu este acceptata de către cei de la evidentă populației deoarece nu este ștampilată ultima pagina. Pentru asta trebuie s-o legalizeze la Jud sect 5 . Am nevoie de o cerere tip, pentru legalizarea acelei hotărâri ( la arhiva Judecătoriei mi sa spus ca o găsesc la librărie), nu reușesc sa găsesc la librarii acea cerere. Unde unde pot Descarcă și eu acea cerere tip? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lenaka7 , utilizator 18:27, 16 Iunie 2017
faceti o cerere pur si simplu, de legalizare a hotararii din dosarul respectiv, anexati taxa de timbru de 5 lei si trimiteti-o prin posta.
In general aceste cereri tip de legalizare,eliberare certificat grefa etc se gasesc la,, xeroxurile''din incinta instantelor.Daca nu gasiti redactati-o personal,nume,prenume,calitatea avuta in dosar,nr sentinta,dosar ,cate ex doriti legalizate.Nu trebuie sa imbrace o anumita forma o puteti scrie cum credeti important este sa rezulte ce anume solicitati.
Mulțumesc ptr răspuns dar cred ca îmbătrânesc pana fac buletinul, permis, pașaport etc. Week end plăcut!
Mulțumesc frumos! Cred ca va fi unica soluție, aceasta! Week end plăcut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie ... Marian Saulescu Marian Saulescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie sau se poate scrie de mana? La fel pentru cererea de grefa. Daca sunt cereri tip unde ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume la dobandirea cetateniei turce aleksandri aleksandri La dobandirea cetateniei turce, fie iti schimbi numele cu unul turcesc, fie ti-l pastrezi. in cazul meu, il pastrez, doar ca X nu exista in alfabetul turcesc, ... (vezi toată discuția)