avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și partaj

Buna seara. Sunt măritată de 8 ani de zile cu soțul meu. De ceva timp nu mai merge relația între noi. Din această căsătorie a rezultat o fetița de 4 ani și jumătate și o casă cumpărată acum 3 ani, de amândoi. În cazul divorțului cum se procedează cu partajul, specificând că fetița va rămâne în custodia mea. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:50, 17 Iunie 2017
Buna seara,
1. In privinta fetitei veti exercita IMPREUNA autoritatea parinteasca.
2. In privinta domiciliului minorei, probabil ca se va stabili la dumneavoastra in interesul superior al minorului.
3. In privinta bunurilor, acestea se vor imparti (se vor partaja) 1/2 si 1/2 daca vreunul din dumneavoastra nu va dovedi ca are un aport mai mare.
Daca acel imobil nu este achitat complet va sfatuiesc sa chemati si banca in dosarul de partaj pentru ca si aceasta sa fie obligata sa tina seama de sentinta.
Bună ziua. Din 2011 oct , autoritatea părintească se exercita în comun de către părinți. Imobilul se va atribui în natură unuia dintre dvs cu obligația plății sultei către celalalt sot. Depinde de probatoriul administrat în cauza. Cereți stabilirea domiciliului fetei la domiciliul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Korinete Korinete Buna ziua, sunt casatorita de 3 ani in acest timp am luat un apt cu 2 camere prin prima casa pe numele meu pe 13 ani dar suntem amandoi trecuti in acte ca ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor darkangelhay darkangelhay Divortez de sotie ,avem o fetita de 4 ani .de la nasterea fetitei noastre si pana in prezent aceasta a lucrat in italia cate 4 luni in fiecare an...de cand am ... (vezi toată discuția)