Buna ziua, sunt casatorita de 3 ani in acest timp am luat un apt cu 2 camere prin prima casa pe numele meu pe 13 ani dar suntem amandoi trecuti in acte ca proprietari si avem o fetita de 1 an! Intrebarea este daca in urma unui divort el poate primi custodia copilului si ce se va intampla cu locuinta luata prin credit care inca nu este achitata inca la banca? Cum sa procedez , imi este tare teama sa nu imi i a copilul avand in vedere ca sunt oameni care se pot preta la multe minciuni( el si fam lui).Va multumesc din suflet.
Buna seara,
1. In caz de divort, se stabileste ca ambii parinti sa exercite autoritatea parinteasca (in 99% din situatii).
2. Domiciliul minorului se va stabili LA MAMA (in proportie de 99,99%) avand in vedere varsta minorei.
3. La partaj va sfatuiesc sa chemati ca intervenient fortat si banca astfel incat cel caruia ii va ramane casa sa fie doar EL obligat sa plateasca.
4. La partaj actuala valoare a imobilului se va imparti in parti egale intre soti daca vreunul nu poate demonstra CU ACTE ca a avut o contributie mai mare la achitare.
Divorț
floringamanus
Vreau sa divorțez.sunt căsătorit cu o femeie care a avut un copil din alta căsătorie și noi acum avem împreună o fetiță și o garsoniera luată prin ... (vezi toată discuția)
Divort
danadelca26
sunt despartita de sot de 2ani si avem impreuna o fetita de 2ani si 3luni,avem cumparata o casa impreuna insa in momentul plecarii mele cu fata nu aveam ... (vezi toată discuția)