avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Vreau sa divorțez.sunt căsătorit cu o femeie care a avut un copil din alta căsătorie și noi acum avem împreună o fetiță și o garsoniera luată prin prima casa unde soția este coplatitor și mama mea la fel ce pot face sa câștig și locuință și fetiță,fetița are 2 ani jumate și mă iubește foarte mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 12 Mai 2017
Buna seara,
1. Cat priveste casa, nu inteleg daca si dumneavoastra suntei proprietar la acea casa. daca da atunci, ce va stabili legea, se va intampla.
2. Pentru fiica, de 2 ani, se va dispune, probabil, exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti iar domiciliul se va stabili, probabil , la mama avand in vedere varsta si interesul superior al minorei.
Bună seara. Din 2011 custodia minorilor se exercita în comun de amândoi părinții. Sunt excepții când se acorda exclusiv custodia unui singur parinte dar nu cred ca este cazul aici. Având în vedere vârstă copilului și mai ales faptul ca este fetita sigur domiciliul ei se va stabili la domiciliul mamei. Referitor la casa nu ați spus cine este titularul de contract.
și noi acum avem împreună {..} o garsoniera luată prin prima casa unde soția este coplatitor și mama mea la fel


Incercati sa va intelegeti amiabil la partaj, sa mergeti la banca si sa vedeti cum preluati singur ratele. Va costa f mult sa faceti partajul in instant, in caz de neintelegeri.
Micuta va ramane sa locuiasca cu mama ei, avand in vedere varsta. F putin probabil sa ramana sa locuiasca cu dvs daca mama nu e de acord si nu are probleme- psihice, droguri, alcool, violente etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Pitesti Pitesti In conditiile in care casatoria se desface \"prin acord\" si se stabileste custodia comuna privind copilul, pe ce criterii se stabileste domiciliul acestuia ... (vezi toată discuția)
Divort Korinete Korinete Buna ziua, sunt casatorita de 3 ani in acest timp am luat un apt cu 2 camere prin prima casa pe numele meu pe 13 ani dar suntem amandoi trecuti in acte ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara. suntem căsătoriți din 2018, avem un copil de 2 ... Amy111 Amy111 Buna seara. Suntem căsătoriți din 2018, avem un copil de 2 ani împreună. Bunuri comune nu avem. Domiciliul meu înainte de căsătorie la părinții ... (vezi toată discuția)