avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Suntem căsătoriți din 2018, avem un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Suntem căsătoriți din 2018, avem un copil de 2 ...

Buna seara.
Suntem căsătoriți din 2018, avem un copil de 2 ani împreună. Bunuri comune nu avem.
Domiciliul meu înainte de căsătorie la părinții mei, după căsătorie la părinții lui.
Stam in chirie fara contract intre noi și proprietar.
Eu am carte de munca de aproape 4 ani, el nu a avut, nu are și nici nu vrea să își facă. Lucrează în construcții pe cont propriu.
Motivul pentru care vreau sa dau divort este că nu ne mai înțelegem pe nici un aspect. Nu ne iubim și stam împreună din cauza copilului.
Își iubește copilul foarte mult, nu îl neglijează, dar petrece foarte mult timp după muncă cu băieții și bea bere .
I-am comunicat că vreau sa dau divorț și m-a amenințat spus că o să rămână la el
Eu vreau custodia comuna dar să locuiască copilul cu mine, deoarece eu sunt mamă, eu am stat nopțile cu el când nu a dormit, eu am stat când a fost bolnav și e dependent de mine, nu vrea sa stea cu altcineva.
Întrebarea mea este: daca nu ne înțelegem sa desfacem căsătoria prin notar, ce șanse am că minorul să rămână sa locuiască cu mine, având în vedere că momentan domiciuliul îl avem la părinții lui. Cum sa procedez? Eu as vrea că copilul să rămâna cu mine in chirie, iar daca nu ne înțelegem pe tema asta sa mă mut la părinții mei
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 22:20, 1 Martie 2022
Aveți șanse mari ca minorul sa rămână la dvs având în vedere varsta frageda a acestuia și dependenta de pe care o are de mama.
Contactați im avocat și demarati procedura.
Casatoria se poate desface și fără acordul soțului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu sugar DorianaSim DorianaSim Daca nu ma mai inteleg cu sotul meu si impreuna avem un copil de 8luni, o casa luata prin Prima Casa, realizam venituri amandoi, dar eu mai mici (la jumatate ... (vezi toată discuția)
Divort Annna19 Annna19 Buna seara. As vrea sa divortez si am un copil de 5 ani. Sotul nu se ocupa de copil, bea constant, este violent verbal, ma ameninta ca imi ia copilul si ca ma ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor b.i.a. b.i.a. ce sanse am ca fata mea de 5 ani sa-mi fie incredintata mie dupa divort. Sotul lucreaza dar din salariul lui avem de platit 3/4 rate si in plus stam cu ai lui ... (vezi toată discuția)