avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personalizare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personalizare contract

As dori sa stiu la contractul de munca al unui sofer de camion daca se poate atasa un aditional precum pagubele sau prejudiciu adus societati le poate suporta soferu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 17 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
În afara clauzelor esenţiale prevăzute la art. 17 C.mun., între părţi pot fi negociate şi cuprinse în contractul individual de muncă şi alte clauze specifice.

Este admisibilă inserarea în cuprinsul contractului individual de muncă şi a altor clauze, în afara celor expres reglementate de lege, cu condiţia ca aceste clauze să nu încalce normele imperative, ordinea publică şi bunele moravuri. (Ion Traian Ştefănescu, Tratat de dreptul muncii, vol. I, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 2003, p. 432)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca ... Bia84 Bia84 Buna seara.Ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca avand in vedere ca nu mi-a desfacut contractul de munca si nu am primit nici preaviz? ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la unitatea la care se detaseaza un salariat animarsrl animarsrl Buna ziua, Un salariat al unei institutii publice1 a fost detasat la o alta institutie publica 2. Institutia publica 2 incheie un contract de munca sau un ... (vezi toată discuția)
Prima zi preaviz m0nicaluca m0nicaluca Buna ziua, Spuneti-mi va rog (daca sa poate cu trimitere la Lege) care este considerara prima zi de preaviz: ziua in care este depusa demisia sau ziua ... (vezi toată discuția)