avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine suporta cheltuielile de reparatie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine suporta cheltuielile de reparatie?

Buna seara,
Stau la et 10 si am fost inundat in apartament din cauza zapezi/apei de pe terasa.Imi puteti spune cine trebuie sa suporte cheltuielile de reparatie din apartament?
Cel mai recent răspuns: Bella1981 , utilizator 22:39, 16 Iunie 2017
Buna seara,
Atat reparatia terasei cat si a apartamentului (pentru partea distrusa de ploaie si zapada) ASOCIATIA DE PROPRIETARI adica toti locatarii!
In situatia in care refuza va trebui sa va adresati instantei.
Multumesc!
Si cam ce sanse de castig am daca ii dau in judecata?
Buna seara,
90% dar va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care sa va sprijine. daca nu aveti cunostinte de drept.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator/politie nini02 nini02 Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)
Solicitarea de plata in vederea izolatiei teraselor de la penthouse mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatorele informatii. Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc nou construit in 2009. Blocul este prevazut cu 8 ... (vezi toată discuția)
Dauna gheata/zapada cazuta de pe bloc m564 m564 Buna seara, asociatia de locatari a fost data in judecata de o firma de asigurari pt recuperare dauna cauzata de caderea de gheata/zapada cazuta de la ... (vezi toată discuția)