avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cerere Barou pentru recuperare onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cerere Barou pentru recuperare onorariu avocat

Cererea de recuperare a banilor dati unui avocat se depune la Barou personal sau poate depune aceasta cerere si alta persoana?
Cel mai recent răspuns: Valescu , utilizator 01:02, 3 Martie 2018
Daca e vorba de Baroul Ilfov , o depui degeaba ca avocatul nu pateste nimic.
Nu recomand nimanui sa apeleze la avocati din Baroul Ilfov sau daca apeleaza la acestia, sa fie foarte atenti daca sunt de increderere .
De asemenea feriti-va sa dati tot onorariul inainte pentru ca nu ii mai vedeti inapoi chiar daca le faceti reclamatie la Barou.

Tot ce zic, este din propia experienta si am si o decizie de la acestia in care atesta ca avocatul nu trebuie sa imi de-a onorariul dat in avans inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un avocat alianastasia10 alianastasia10 Avand o mare problema cu o firma de leasing,am mers la un avocat. Am dorit sa deschid un proces,avand toate actele necesare. Acocatul mi-a cerut 1000 euro ... (vezi toată discuția)