avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Pe 2iulie copilul meu face 2ani și în septembrie ar trebui sa nasc din nou. Acum 2 ani am terminat facultatea și am și intrat în concediu de creștere a copilului. de la Șomaj mi au zis că nu am dreptul sa mai iau vreun venit. cum as putea beneficia din nou de vreun venit în perioada aceasta deoarece sunt însărcinată în luna a șasea și nu pot lucra. Aș beneficia de concediu prenatal plătit?
Cel mai recent răspuns: Simona Laria , utilizator 19:38, 18 Iunie 2017
Numai daca va angajati , puteti beneficia de un venit pe aceasta perioada.
Cam ce perioadă ar trebui să lucrez din nou ,că să pot lua concediu prenatal?
Conditia pentru a obtine indemnizatia de maternitate este de realizare a cel putin o luna (cel putin 22 de zile) de stagiu de cotizare sau stagiu asimilat in ultimele 12 luni anterioare lunii de acordare a concediului de maternitate.
Să înțeleg, că ar trebui să lucrez o lună și după aceea pot beneficia de concediu prenatal?
Mă refer ,mai exact ,la concediul medical prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație? ContSters442629 ContSters442629 Bună seara! Îmi doresc să rămân însărcinată, însă există un detaliu care mă tot frământă. Până în data de 9 iulie am fost studentă și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului alinaonu alinaonu am avut somaj pana in ian 2011 apoi n-am mai gasit de munca .acum sunt insarcinata in 5 luni .cum as putea sa beneficiez din nou de somaj cate luni ar trebui ... (vezi toată discuția)
Comncediul prenatal, lore00 lore00 buna ziua, am si eu o nelamurire, sunt insarcinata, in 6 luni, am terminat facultatea de medicina in august 2008. licenta, si nu am depus actele de somaj ca in ... (vezi toată discuția)